Zelf kaassouflé maken

Zelf kaassoufflé maken

Veel mensen weten niet dat het zeer eenvoudig is om je eigen kaassoufflés te maken. Kaassoufflés uit de airfryer worden bovendien ook nog eens een keer super luchtig. Om een leuke twist aan dit gerecht te geven kan je in plaats van jonge kaas gebruik maken van brie, blauwe kaas of cheddar.

Ingrediënten (voor 10 stuks)
1 pakje bladerdeegplakjes
10 plakken kaas
1 ei
250 gram Panko (japanse broodkruim)

Werkwijze:
Leg de plakjes bladerdeeg op een schoon ondervlak met de bebloemde (niet plakkerigge kant naar beneden.
Leg daar het plakje kaas op en smeer deze in met wat geklopt ei.
Vouw de plakjes dicht en besmear ze weer met een klein beetje ei.
Haal ze voorzichtig door de panko en bak ze af 180 graden 8 minuten.

Laat een review achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X